Lage Duintjes

Strand Oostkapelle 30, Oostkapelle

Bij de Lage Duintjes bent u op het juiste adres als u lekker wilt genieten van de natuur en de Zeeuwse gastvrijheid. Overal waar u bij ons het paviljoen zit heeft u een ruimtelijk zicht over het gehele strand. Door onze bouw mist u niets om u heen terwijl u heerlijk kunt genieten van een lekkere lunch of diner. Op het terras heeft u een fraai uitzicht over zee, strand en de lage duinen van Oostkapelle. Onze keuken verzorgt smaakvolle gerechten en zorgt voor regelmatige afwisseling buiten de kaart om. Wij werken zoveel mogelijk met verse producten waar mogelijk en proberen hiermee de gerechten aantrekkelijk te houden. Ook kunt bij ons genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker (speciaal) biertje van de tap. Lees verder

Bij de Lage Duintjes bent u op het juiste adres als u lekker wilt genieten van de natuur en de Zeeuwse gastvrijheid. Overal waar u bij ons het paviljoen zit heeft u een ruimtelijk zicht over het gehele strand. Door onze bouw mist u niets om u heen terwijl u heerlijk kunt genieten van een lekkere lunch of diner.  Op het terras heeft u een fraai uitzicht over zee, strand en de lage duinen van Oostkapelle.  Onze keuken verzorgt smaakvolle gerechten en zorgt voor regelmatige afwisseling buiten de kaart om. Wij werken zoveel mogelijk met verse producten waar mogelijk en proberen hiermee de gerechten aantrekkelijk  te houden. Ook kunt bij ons genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker (speciaal) biertje  van de tap.

  • Veere

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.