Strand Vlissingen

Boulevard Bankert, Vlissingen

Het Badstrand in Vlissingen ligt vlak aan de boulevard. Een klein stukje verder ligt het Nollestrand. Lees verder

Het Badstrand in Vlissingen ligt vlak aan de boulevard. Het familiestrand is van alle gemakken voorzien voor een zonnige stranddag. Maar ook in de winter is het de favoriete plek van toeristen én van Vlissingers om uit te waaien, te zonnen en te zwemmen.

Op de boulevard achter het Badstrand stond vroeger Grand Hotel des Bains, later Britannia. Het was een aanjager voor de badplaats Vlissingen.

Op het Badstrand wappert de Blauwe Vlag. Een internationale milieu-onderscheiding die aangeeft dat het strand schoon en veilig is.

De strandrolstoel is via strandpaviljoen Pier7 te reserveren. Tevens is bij Pier7 een hellingbaan voor mindervaliden om op het strand te komen.

Een stukje verder ligt het Nollestrand, rechts van het windorgel op de Nollepier. Het Nollestrand staat vooral bekend om de mooie slaaphuisjes op het strand. Dit strand is van oudsher een populair strand bij de inwoners.

Boulevard Bankert, Vlissingen

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.

Winkels & Horeca

Strandpaviljoen Panta Rhei

Geniet van heerlijk eten en drinken terwijl de schepen vlak langs varen! Uniek uitzicht! Vaak live muziek.

Nollehoofd 1, Vlissingen