StoryTrail stadswandeling Zierikzee

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Zierikzee. Tijdens deze bijzondere rondleiding laat de verhalenverteller je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad beleven. Lees verder

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Zierikzee. Tijdens deze bijzondere rondleiding laat de verhalenverteller je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad beleven.

Zierikzee – wát een stad is dat! Niet groot, maar zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt de verteller de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Tijdens de StoryTrail stadswandeling Zierikzee maak je kennis met een bonte stoet Zierikzeese helden en heldinnen.

De dappere poortwachter Peer, viswijf Aaltje, de geleerde Job Baster en de iets te overmoedige bouwmeester Keldermans: je leert ze allemaal kennen. Met de een liep het heel goed af, met de ander iets minder. Maar allemaal zijn ze voor eeuwig verbonden met dit prachtige stadje aan de Oosterschelde. Beleef het zelf tijdens de StoryTrail stadswandeling Zierikzee, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

Je kunt mee met de StoryTrail stadswandeling Zierikzee op zaterdag 4 september, zondag 12 september, zondag 26 september en vrijdag 29 oktober 2021. De wandelingen beginnen om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

, Zierikzee