THIS IS LOVSKI + BALKAN BEATS - 't Beest - Goes

This is LOVSKI is een feestje in het niemandsland waar iedereen welkom is en alles mogelijk is. De muziek, een mix van Bosnische roots met indie/new wave en tropische sounds, neemt je mee op een reis zonder grenzen. Naar een gouden zonsondergang, een dampend feest in een onontdekte stad, naar Oosterse fata morgana’s en rauwe werkelijkheden. This is LOVSKI brengt mensen samen en laat de wereld dansen! This is LOVSKI, geboortenaam Igor Sekulovic, is een producer, artiest en performer uit Bosnië en Herzegovina. Als 9-jarige vluchtte Igor voor de oorlog in Joegoslavië. Hij verliet zijn land, maar nam zijn passie voor de klanken van de Balkan met zich mee. Met This is LOVSKI combineert Igor de elementen van zijn Bosnische roots met indie/new wave en tropische sounds. Dit alles wordt vermengd met dansbare beats en catchy songwriting. Het resultaat? Bosnian Tropical Electro. De band speelde reeds op festivals als Lowlands, Zwarte Cross en Eurosonic Noorderslag, en nu is het de beurt aan 't Beest! **Balkan Beats **Robert Soko DJ set: Eerder dit jaar draaide de documentaire Here We Move, Here We Groove in 't Beest. Hierin werd het doen en laten gevolgd van Robert Soko. Soko is een dj-selector, party- en muziekproducer die vooral bekend is omdat hij de term ‘BalkanBeats’ heeft bedacht en zijn gelijknamige BalkanBeats-feesten over de hele wereld heeft verspreid. Al bijna drie decennia lang mixt Soko als DJ de wildheid van Balkan folk vieringen en de scherpte van Berlijnse nachten. De traditionele klanken, vermengd met moderne elektronische beats, raken het feestpubliek als een bliksemschicht, ruw en vol emotie, huilend en lachend tegelijk. Hij werd over de hele wereld uitgenodigd op festivals en in de clubs zoals Lowlands en Sziget. Vanavond verzorgt hij twee sets, vóór èn na This Is LOVSKI! Lees verder

This is LOVSKI is een feestje in het niemandsland waar iedereen welkom is en alles mogelijk is. De muziek, een mix van Bosnische roots met indie/new wave en tropische sounds, neemt je mee op een reis zonder grenzen. Naar een gouden zonsondergang, een dampend feest in een onontdekte stad, naar Oosterse fata morgana’s en rauwe werkelijkheden. This is LOVSKI brengt mensen samen en laat de wereld dansen!  

This is LOVSKI, geboortenaam Igor Sekulovic, is een producer, artiest en performer uit Bosnië en Herzegovina. Als 9-jarige vluchtte Igor voor de oorlog in Joegoslavië. Hij verliet zijn land, maar nam zijn passie voor de klanken van de Balkan met zich mee. Met This is LOVSKI combineert Igor de elementen van zijn Bosnische roots met indie/new wave en tropische sounds. Dit alles wordt vermengd met dansbare beats en catchy songwriting. Het resultaat? Bosnian Tropical Electro. De band speelde reeds op festivals als Lowlands, Zwarte Cross en Eurosonic Noorderslag, en nu is het de beurt aan 't Beest!  **Balkan Beats **Robert Soko DJ set:  Eerder dit jaar draaide de documentaire Here We Move, Here We Groove in 't Beest. Hierin werd het doen en laten gevolgd van Robert Soko. Soko is een dj-selector, party- en muziekproducer die vooral bekend is omdat hij de term ‘BalkanBeats’ heeft bedacht en zijn gelijknamige BalkanBeats-feesten over de hele wereld heeft verspreid.  

Al bijna drie decennia lang mixt Soko als DJ de wildheid van Balkan folk vieringen en de scherpte van Berlijnse nachten. De traditionele klanken, vermengd met moderne elektronische beats, raken het feestpubliek als een bliksemschicht, ruw en vol emotie, huilend en lachend tegelijk. Hij werd over de hele wereld uitgenodigd op festivals en in de clubs zoals Lowlands en Sziget. Vanavond verzorgt hij twee sets, vóór èn na This Is LOVSKI!