Meezeilen Zeeland

't Luitje, Zierikzee

Zeil mee op een historisch zeilschip in Zeeland! De zeiltochten met een historisch schip zijn kleinschalig, avontuurlijk en leerzaam. Lees verder

Meezeilen Zeeland is een platform waarop zeiltochten aangeboden worden op historische zeilschepen in de provincie Zeeland. Voornamelijk korte meezeiltochten in de middag of avond maar we gaan ook naar de zeehonden. We hebben dit jaar voor het eerst live muziek tijdens avondzeiltochten aan boord.  Daarnaast promoten en organiseren we zeilvrachtvaart met streekprodukten. De voornaamste afvaarthaven is Zierikzee waar vandaan de zeilschepen Scaldis en Vrijbuiter afvaren.

Iedereen kan meezeilen op een van de zeilschepen voor een zeiltocht van enkele uren tot een dag, ervaring is niet vereist. De zeiltochten met een historisch schip zijn kleinschalig, avontuurlijk en leerzaam. In de agenda staat per dag aangegeven welke schepen er varen, de soort tocht en de afvaart en aankomst haven met de tijden. Als u uw keuze gemaakt heeft reserveert u direct online door in de agenda de tocht aan te klikken en uw gegevens in te voeren. Betaling kan vooraf of aan boord. Na de reservering ontvangt u in de mail uw voucher. Mocht de tocht niet door gaan dan ontvangt u altijd uw geld terug.

  • Actie & avontuur, Actief & sportief, Op het water
  • 30 Euro per persoon , 20 Euro per kind 4 tot 12
  • Cash, Maestro
  • Schouwen-Duiveland