B&B Frankrijk-Noord

Prelaatweg 5, Westkapelle

Frankrijk-Noord is een tikje eigenzinnig maar zeker een plek voor romantici en levensgenieters. En met Ediths yoga is Frankrijk-Noord uitgebreid. Lees verder

Onze bed and breakfast Frankrijk-Noord ligt in het Zeeuwse Westkapelle, vlakbij Zoutelande en Domburg en op een klein half uurtje van Middelburg en Vlissingen. Strand en zee zijn 800 meter verwijderd. Een uitgebreide routebeschrijving staat onder het kopje Informatie. Frankrijk-Noord is een boerenhoeve met een verbouwde schuur en een open koetshuis. De gebouwen dateren van eeuwen geleden.

In 2006 zijn we onze B&B begonnen. Het was een rustige start. Ons ‘spulletje’, zoals de Zeeuwen zeggen, staat op ruim 5000 vierkante meter grond. We leven hier in Westkapelle al jaren op royale schaal en kunnen daardoor iedereen voldoende ruimte bieden, ook in deze coronacrisis. Bovendien hebben de kamers of een eigen entree of liggen ze ‘uit de route’. Uiteraard respecteren we de RIVM-richtlijnen in de anderhalve-meter-samenleving.

De B&B beschikt over vier kamers en een grote gemeenschappelijke living, die dienst doet als een woonkamer en waar het vaak aangenaam toeven is. Daar snort de houtkachel als de avonden nog kil zijn en wordt aan de vier meter lange massief houten tafel meestal het ontbijt geserveerd. In het warme seizoen hebben we nog bijzondere slaapplaatsen buiten, zoals een tuinkamer en een kas. Frankrijk-Noord is een tikje eigenzinnig maar zeker een plek voor romantici en levensgenieters. En met Ediths yoga is Frankrijk-Noord uitgebreid.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.