Bier- en Melksalon

Weststraat 11, Domburg

Ontbijten, lunchen, koffie leuten en winkelen. Dat kun je allemaal bij de Domburgsche Bier en Melksalon in, hoe kan het ook anders, Domburg. De Dombursche Bier en Melksalon is gevestigd in een oud pand in het Domburgse centrum. Het interieur is authentiek, hip en gezellig ineen. Veel hout, grote stellingkasten met streekproducten en serviesgoed voor thuis en muren zonder stuclaag waardoor de oude bakstenen te zien zijn. De sfeer is goed en huiselijk. Er is een grote stamtafel waar je met een boekje lekker kunt zitten en waar bekenden van de Domburgsche Bier en Melksalon zich verzamelen om bij te praten. Lees verder

Ontbijten, lunchen, koffie leuten en winkelen. Dat kun je allemaal bij de Domburgsche Bier en Melksalon in, hoe kan het ook anders, Domburg. De Dombursche Bier en Melksalon is gevestigd in een oud pand in het Domburgse centrum. Het interieur is authentiek, hip en gezellig ineen. Veel hout, grote stellingkasten met streekproducten en serviesgoed voor thuis en muren zonder stuclaag waardoor de oude bakstenen te zien zijn. De sfeer is goed en huiselijk. Er is een grote stamtafel waar je met een boekje lekker kunt zitten en waar bekenden van de Domburgsche Bier en Melksalon zich verzamelen om bij te praten.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.