Boutique Hotel Charley's

Zuidstraat 97, Westkapelle

Boutique Hotel Charley’s is een kleinschalig hotel (17 kamers) in Westkapelle gelegen, het uiterste puntje van het eiland Walcheren in Zeeland, direct aan de Noordzee en de Westerschelde. Genieten van de stranden, lekker wandelen of fietsen, uitwaaien op de dijk, vissen in de kreek of zee, winkelen in de knusse dorpen of steden, lekker uit eten gaan, een terrasje pakken of gewoon genieten in één van onze hotelkamers zijn een aantal mogelijkheden tijdens uw verblijf in ons hotel. Lees verder

Boutique Hotel Charley’s is een kleinschalig hotel (17 kamers) in Westkapelle gelegen, het uiterste puntje van het eiland Walcheren in Zeeland, direct aan de Noordzee en de Westerschelde.

Genieten van de stranden, lekker wandelen of fietsen, uitwaaien op de dijk, vissen in de kreek of zee, winkelen in de knusse dorpen of steden, lekker uit eten gaan, een terrasje pakken of gewoon genieten in één van onze hotelkamers zijn een aantal mogelijkheden tijdens uw verblijf in ons hotel.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.