Camping De Boerenhoeve

Sint jansdijk 1, Nieuwvliet

De camping ligt verscholen achter de boerderij in de polder. Op fietsafstand (5 minuten) liggen het dorpje Nieuwvliet, de zee, het strand, het bos van Erasmus en het natuurgebied de Knokkert. De 55 kampeerplaatsen zijn bijzonder ruim en worden omringd door verschillende vormen van begroeiing. Een deel van de camping is gesitueerd in een ouderwetse boomgaard achter de de monumentale schuur uit 1750. Een ander deel bevindt zich op een natuurterrein met uitzicht op de akkers in de weidse polder. Er zijn plaatsen voor de zonaanbidder maar ook plaatsen die veel schaduw bieden. Om de camping heen ligt een eigen natuurgebied. De natuur in het natuurgebied is aangelegd volgens een landschappelijk concept, waarin tal van streekeigen elementen verwerkt zijn. Men vindt er onder anderen streekeigen begroeiing, hoogstamfruitbomen, kikkerputten, een Stelleput, bewust verruwde gedeelten en wandelpaden. Bij onze Landschapscamping zijn kamperen, ruimte en natuur heel nauw met elkaar verbonden. Het natuurgedeelte is voor onze gasten vrij toegankelijk. Zeeuws Vlaanderen biedt een ideale omgeving voor uitstapjes op de fiets, maar ook wat verderop gelegen Vlaamse steden als Brugge, Gent en Knokke zijn zeker een bezoekje waard. Lees verder

De camping ligt verscholen achter de boerderij in de polder. Op fietsafstand (5 minuten) liggen het dorpje Nieuwvliet, de zee, het strand, het bos van Erasmus en het natuurgebied de Knokkert. De 55 kampeerplaatsen zijn bijzonder ruim en worden omringd door verschillende vormen van begroeiing. Een deel van de camping is gesitueerd in een ouderwetse boomgaard achter de de monumentale schuur uit 1750. Een ander deel bevindt zich op een natuurterrein met uitzicht op de akkers in de weidse polder. Er zijn plaatsen voor de zonaanbidder maar ook plaatsen die veel schaduw bieden.

Om de camping heen ligt een eigen natuurgebied.

De natuur in het natuurgebied is aangelegd volgens een landschappelijk concept, waarin tal van streekeigen elementen verwerkt zijn. Men vindt er onder anderen streekeigen begroeiing, hoogstamfruitbomen, kikkerputten, een Stelleput, bewust verruwde gedeelten en wandelpaden. Bij onze Landschapscamping zijn kamperen, ruimte en natuur heel nauw met elkaar verbonden. Het natuurgedeelte is voor onze gasten vrij toegankelijk.

Zeeuws Vlaanderen biedt een ideale omgeving voor uitstapjes op de fiets, maar ook wat verderop gelegen Vlaamse steden als Brugge, Gent en Knokke zijn zeker een bezoekje waard.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.