Camping Het Zuiden

Barendijk 7, Nieuwvliet

Chalet Park “Hof Het Zuiden” bevindt zich op een prachtige en rustige locatie aan de rand van Nieuwvliet op 2,8 km. van het mooie Noordzeestrand. Dit strand is in 2005, 2006 en 2008 uitgeroepen tot het Schoonste Strand van Nederland en beloond met de Gouden Wimpel. Gelegen aan de rustige Barendijk in de buurt van het natuurreservaat “De Blikken” bieden wij ruime kavels aan voor chalets. Deze kavels variëren in grote van 150 m2 tot 285 m2. In samenwerking met chaletspecialist “De Wielewaal” in Breskens bieden wij u de keuze uit verschillende typen chalets van hoogwaardige kwaliteit. Chalet Park “Hof Het Zuiden” wordt beheerd door de eigenaar fam. J.L.Kerkhof welke zelf woonachtig is op “Hof Het Zuiden”. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw chalet onder toezicht staat en u voor al uw vragen altijd bij ons terecht kunt. In de directe omgeving vindt u de gezellige plaatsen zoals Sluis, Knokke, Gent en Brugge. Lees verder

Chalet Park “Hof Het Zuiden” bevindt zich op een prachtige en rustige locatie aan de rand van Nieuwvliet op 2,8 km. van het mooie Noordzeestrand. 

 

Dit strand is in 2005, 2006 en 2008 uitgeroepen tot het Schoonste Strand van Nederland en beloond met de Gouden Wimpel.    

 

Gelegen aan de rustige Barendijk in de buurt van het natuurreservaat “De Blikken” bieden wij ruime kavels aan voor chalets.

Deze kavels variëren in grote van 150 m2 tot 285 m2.

In samenwerking met chaletspecialist “De Wielewaal” in Breskens bieden wij u de keuze uit verschillende typen chalets van hoogwaardige kwaliteit.

 

Chalet Park “Hof Het Zuiden” wordt beheerd door de eigenaar

fam. J.L.Kerkhof welke zelf woonachtig is op “Hof Het Zuiden”. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw chalet onder  toezicht staat en u voor al uw vragen altijd bij ons terecht kunt. 

 

In de directe omgeving vindt u de gezellige plaatsen zoals Sluis, Knokke, Gent en Brugge.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.