Camping In De Bongerd

Brouwerijstraat 13, Oostkapelle

Even buiten het gezellige dorp Oostkapelle roept camping In de Bongerd u een gastvrij welkom toe. Verscholen in het groen, temidden van de karakteristieke Walcherse polders, op fietsafstand van de uitgestrekte Noordzeestranden met in de directe omgeving bos en duin. Hier begint voor u een zorgeloze vakantie waar u zich aan het eind van de dag alweer verheugt op de nieuwe dag. Temidden van alles wat groeit en bloeit vindt u tijd voor de gewone dingen die toch zo bijzonder kunnen zijn. Rust en ontspanning, maar ook vermaak. En dat alles in de natuurlijke entourage van de "oude" boomgaard gecombineerd met eigentijdse voorzieningen. Wij weten wat onze gasten, van groot tot klein, nodig hebben. Daarom is camping In de Bongerd van alle gemakken voorzien zodat u, van het begin tot het eind, met volle teugen kunt genieten. Lees verder

Even buiten het gezellige dorp Oostkapelle roept camping In de Bongerd u een gastvrij welkom toe.

Verscholen in het groen, temidden van de karakteristieke Walcherse polders, op fietsafstand van de uitgestrekte Noordzeestranden met in de directe omgeving bos en duin. Hier begint voor u een zorgeloze vakantie waar u zich aan het eind van de dag alweer verheugt op de nieuwe dag.

Temidden van alles wat groeit en bloeit vindt u tijd voor de gewone dingen die toch zo bijzonder kunnen zijn. Rust en ontspanning, maar ook vermaak.

En dat alles in de natuurlijke entourage van de "oude" boomgaard gecombineerd met eigentijdse voorzieningen. Wij weten wat onze gasten, van groot tot klein, nodig hebben. Daarom is camping In de Bongerd van alle gemakken voorzien zodat u, van het begin tot het eind, met volle teugen kunt genieten.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.