Camping Minicamping Victoria

Kalfhoekseweg 5, Oostkapelle

Tussen Domburg en Oostkapelle vindt u een mini-camping voor gezinnen met jonge en opgroeiende kinderen én voor de kampeerders die de voorkeur geven aan rust en ruimte en het beleven van de natuur. De mini-camping biedt 2 soorten plaatsen aan: veld- en camperplaatsen én boomgaard comfortplaatsen. De veld- en camperplaatsen zijn gesitueerd rondom het veld met de speeltoestellen. Het centrale sanitairgebouw is eveneens gelegen aan dit veld. De boomgaard comfortplaatsen zijn gesitueerd in de pruimenboomgaard en zijn zeer ruim van opzet, met veel privacy en voorzien van 10 Ampère stroomaansluitingen. Een lust voor de kampeerders die rust en privacy erg op prijs waarderen.In het septembernummer van het Duitse maandblad "Camping, Cars en Caravans" zijn deze plaatsen als "schilderachtig" omschreven. Voor de kampeerders die regelmatig terug komen naar onze mini-camping hebben we ook mogelijkheden om de caravan bij ons in de stalling te plaatsen. Informeert u naar de mogelijkheden indien u interesse heeft! Lees verder

Tussen Domburg en Oostkapelle vindt u een mini-camping voor gezinnen met jonge en opgroeiende kinderen én voor de kampeerders die de voorkeur geven aan rust en ruimte en het beleven van de natuur. De mini-camping biedt 2 soorten plaatsen aan: veld- en camperplaatsen én boomgaard comfortplaatsen. De veld- en camperplaatsen zijn gesitueerd rondom het veld met de speeltoestellen. Het centrale sanitairgebouw is eveneens gelegen aan dit veld. De boomgaard comfortplaatsen zijn gesitueerd in de pruimenboomgaard en zijn zeer ruim van opzet, met veel privacy en voorzien van 10 Ampère stroomaansluitingen. Een lust voor de kampeerders die rust en privacy erg op prijs waarderen.In het septembernummer van het Duitse maandblad "Camping, Cars en Caravans" zijn deze plaatsen als "schilderachtig" omschreven. Voor de kampeerders die regelmatig terug komen naar onze mini-camping hebben we ook mogelijkheden om de caravan bij ons in de stalling te plaatsen. Informeert u naar de mogelijkheden indien u interesse heeft!

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.