Camping Veerse Gat

Landschuurweg 5B, Veere

Beleef Walcheren! Kastelen bouwen aan het strand of fiets het ‘Rondje met het pontje’. In deze prachtige streek ligt een fietsknooppuntennetwerk, waarmee je verschillende routes kunt uitstippelen. Ook wandelaars vermaken zich hier prima. In Middelburg en in het mooie stadje Veere vind je gezelligheid en cultuur.Je kampeert tussen de bomen en kreken van het Veerse Bos. Daartussen liggen de kampeerplaatsen en enkele velden. Een ideale plek voor rustzoekers. Lees verder

Beleef Walcheren! Kastelen bouwen aan het strand of fiets het ‘Rondje met het pontje’. In deze prachtige streek ligt een fietsknooppuntennetwerk, waarmee je verschillende routes kunt uitstippelen. Ook wandelaars vermaken zich hier prima. In Middelburg en in het mooie stadje Veere vind je gezelligheid en cultuur. Je kampeert tussen de bomen en kreken van het Veerse Bos. Daartussen liggen de kampeerplaatsen en enkele velden. Een ideale plek voor rustzoekers.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.