De Kromme Watergang

Slijkplaat 6, Hoofdplaat

Welkom in Zeeland, het dijklandschap waar de natuur nog ongerept is. Alleen al daarvoor wil je hier nooit meer weg. Als een geboren en getogen Zeeuw ontroert de zilte rijkdom uit onze polders, duin en Noordzee me nog dagelijks. Het is voor mij, mijn vrouw en ons team dan ook een eer jullie creatief en gastvrij te mogen ontvangen in ons restaurant. Samen kijken we er ontzettend naar uit om onze liefde voor wat er groeit en bloeit in Zeeland met jullie te delen. Lees verder

Welkom in Zeeland, het dijklandschap waar de natuur nog ongerept is. Alleen al daarvoor wil je hier nooit meer weg. Als een geboren en getogen Zeeuw ontroert de zilte rijkdom uit onze polders, duin en Noordzee me nog dagelijks. Het is voor mij, mijn vrouw en ons team dan ook een eer jullie creatief en gastvrij te mogen ontvangen in ons restaurant. Samen kijken we er ontzettend naar uit om onze liefde voor wat er groeit en bloeit in Zeeland met jullie te delen.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.