Drogisterij 't Pleintje

Markt 6, Sas van Gent

Wij zijn een drogisterij gevestigd in het centrum van Sas van Gent. In de winkel treft u veel producten aan die vooral gericht zijn op uw gezondheid. Hierbij is voor ons belangrijk dat de producenten kwaliteit leveren door middel van gedegen onderzoek, en controle van de toegepaste inhoudsstoffen. Bij ons vind u dan ook verschillende merken die worden voorgeschreven door natuurgeneeskundig-therapeuten. Ook hebben we een uitgebreid assortiment professionele haarprodukten, vooral van Indola en L’oreal. Lees verder

Wij zijn een drogisterij gevestigd in het centrum van Sas van Gent. In de winkel treft u veel producten aan die vooral gericht zijn op uw gezondheid. Hierbij is voor ons belangrijk dat de producenten kwaliteit leveren door middel van gedegen onderzoek, en controle van de toegepaste inhoudsstoffen. Bij ons vind u dan ook verschillende merken die worden voorgeschreven door natuurgeneeskundig-therapeuten. Ook hebben we een uitgebreid assortiment professionele haarprodukten, vooral van Indola en L’oreal.

  • Beauty & health
  • Terneuzen

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.