Eeterij-Spelerij Vierlinden

Kattendijksedijk 19, Goes

Eeterij - Spelerij Vierlinden in het recreatie gebied de Hollandsche Hoeve te Goes waar kinderen en ouders zich een hele dag kunnen vermaken. Met een bijzondere binnenspeeltuin geheel in het thema “natuur”, lekker klimmen, glijden en springen. Een ruim aangelegde midgetgolfbaan en een gezellige ‘eeterij’ met landelijke terrassen. Hier kunt u genieten van heerlijke lunch en dinergerechten om uw dag compleet te maken! Lees verder

Eeterij - Spelerij Vierlinden in het recreatie gebied de Hollandsche Hoeve te Goes waar kinderen en ouders zich een hele dag kunnen vermaken. Met een bijzondere binnenspeeltuin geheel in het thema “natuur”, lekker klimmen, glijden en springen. Een ruim aangelegde midgetgolfbaan en een gezellige ‘eeterij’ met landelijke terrassen. Hier kunt u genieten van heerlijke lunch en dinergerechten om uw dag compleet te maken!

  • Actie & avontuur, Eten & drinken, Spel & fun
  • AL
  • Goes
Kattendijksedijk 19, 4463 AL Goes

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.