Zierikzee Fietsverhuur van Jan de Jonge fietsen

Weststraat 7, Zierikzee

4.7/ 5

Zierikzee Fietsverhuur van Jan de Jonge fietsen is de specialist voor fietsverhuur op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland, waar u welkom bent in de winkel in Zierikzee. Lees verder

Fiets huren in Zierikzee? U bent van harte welkom bij Zierikzee fietsverhuur van Jan de Jonge fietsen.

Zeeland is een prachtige provincie om op de fiets te ontdekken. Wij, Jan de Jonge fietsen Zierikzee zijn de specialist voor fietsverhuur op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland, waar u welkom bent in onze winkel in Zierikzee. De winkel heeft ruime openingstijden, waardoor u flexibel bent in het huren en terugbrengen van uw huurfiets. Op deze site kunt u makkelijk online uw huurfiets boeken.

Volop keuze bij de huur van uw fiets

U heeft bij ons de keuze uit Gazelle stadsfietsen met 7 versnellingen, elektrische fietsen (E-bikes),  Lovens elektrische bakfietsen, tandems en kinderfietsen. Ook kunt u verschillende accessoires huren zoals een helm en kinderzitjes voor op de fiets.. U heeft de keuze om de fiets per dag, voor meerdere dagen of per week huren.

Ook leuk als familie-uitje, met een groep vrienden of als een bedrijfsuitje! Gezellig de omgeving langs de Oosterschelde verkennen op een gehuurde fiets.