Jachthaven Oostwatering

Polredijk 13B, Veere

Direct aan het Veerse Meer, ietsje noordwest van Veere ligt Arnes sfeervolle familiehaven Oostwatering met 300 ligplaatsen. Lees verder

Direct aan het Veerse Meer, ietsje noordwest van Veere ligt Arnes sfeervolle familiehaven Oostwatering met 300 ligplaatsen, staplaatsen voor kleine bootjes op het Strandje, een camping en het gezellige clubhuis de ‘Roergangershut’. Genietend van een lekker hapje en/of koel drankje kijkt u vanaf het terras op het zeer ruim opgezette speelveld met leuke speeltoestellen voor de kinderen.

Aan de Veerse-Meerkant van de dijk kan lekker worden gezwommen of gebruik worden gemaakt van de waterski-steiger. De wat oudere jeugd geniet op het Strandje allerlei faciliteiten om met een eigen Optimist, Splash of Laser het water op te kunnen. Met vier trailerhellingen halen zij hun bootjes er snel in of uit. De gehele haven is ingericht op een prettig verblijf voor het hele gezin.

  • Middelburg

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.