La Bagatelle

Boulevard de Wielingen 52, Cadzand-Bad

Welkom bij La Bagatelle, onze kleine, maar fijne winkel in Cadzand Bad, op de promenade van Résidence, vlak bij het oude haventje. De naam zegt het al: “La Bagatelle”, de kleinigheid. Dus vind U bij ons van alles, wat niet groot, maar fijn is. U kunt kiezen tussen cadeaus uit grootmoederstijd en hedendaagse geschenken, art- deco sieraden en modern zilverdesign, textiel voor keuken en bad met motieven uit de Provence en van de zee. U vindt bij ons een grote keuze uit porseleinen mokken en koppen, espresso kopjes, natuurlijk met toebehorende servetten. Voor de liefhebber van maritieme geschenken hebben wij een groot assortiment: boten, zeiljachten, vogels, figuren, vuurtorens met en zonder verlichting, etc. U kunt kiezen uit een groot aantal tassen en rugzakjes grote en kleine, in bijna alle kleuren. Last but not least presenteren wij U graag onze uitgebreide Blue Willi’s collectie beste kwaliteit, puur katoen en alles in een blauw, net als de zee bij goed weer. Alternatief kunt U uit onze AS-Moden-Collectie T-shirts en truien kiezen in een bijzonder mooie Bretonse stijl. Lees verder

Welkom bij La Bagatelle, onze kleine, maar fijne winkel in Cadzand Bad, op de promenade van Résidence, vlak bij het oude haventje.

De naam zegt het al: “La Bagatelle”, de kleinigheid. Dus vind U bij ons van alles, wat niet groot, maar fijn is.

U kunt kiezen tussen cadeaus uit grootmoederstijd en hedendaagse geschenken, art- deco sieraden en modern zilverdesign, textiel voor keuken en bad met motieven uit de Provence en van de zee. U vindt bij ons een grote keuze uit porseleinen mokken en koppen, espresso kopjes, natuurlijk met toebehorende servetten. Voor de liefhebber van maritieme geschenken hebben wij een groot assortiment: boten, zeiljachten, vogels, figuren, vuurtorens met en zonder verlichting, etc. U kunt kiezen uit een groot aantal tassen en rugzakjes grote en kleine, in bijna alle kleuren.

Last but not least presenteren wij U graag onze uitgebreide Blue Willi’s collectie beste kwaliteit, puur katoen en alles in een blauw, net als de zee bij goed weer. Alternatief kunt U uit onze AS-Moden-Collectie T-shirts en truien kiezen in een bijzonder mooie Bretonse stijl.

  • Accessoires
  • Sluis
Boulevard de Wielingen 52, 4506 JL Cadzand-Bad

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.