Spar Cadzand

Boulevard de Wielingen 38, Cadzand

Bij ons in de supermarkt in Cadzand is een breed assortiment te vinden. Onze bakkerij bereid dagelijks verse broodjes, koeken en broden van de hoogste kwaliteit. Uiteraard hebben wij een uitgebreide versafdeling met allerlei soorten groenten en fruit. In onze slijterij kunt u terecht voor een lekkere borrel. Maar ook voor een flesje wijn of een koud biertje bent u bij ons aan het juiste adres! Naast deze zaken kunt u natuurlijk gewoon uw dagelijkse boodschap bij ons komen doen! We zien u graag verschijnen in onze winkel. Lees verder

Bij ons in de supermarkt in Cadzand is een breed assortiment te vinden. Onze bakkerij bereid dagelijks verse broodjes, koeken en broden van de hoogste kwaliteit.

Uiteraard hebben wij een uitgebreide versafdeling met allerlei soorten groenten en fruit. In onze slijterij kunt u terecht voor een lekkere borrel. Maar ook voor een flesje wijn of een koud biertje bent u bij ons aan het juiste adres!

Naast deze zaken kunt u natuurlijk gewoon uw dagelijkse boodschap bij ons komen doen! We zien u graag verschijnen in onze winkel.

  • Eten & drinken
  • Sluis

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.