't Waepen van Veere

Markt 23-27, Veere

Dit hotel ligt in het centrum van Veere, op slechts 50 meter van het Veerse Meer. 't Waepen van Veere vormt de perfecte uitvalsbasis voor het maken van wandelingen en fietstochten. In het sfeervolle restaurant kunt u genieten van vele culinaire hoogstandjes. Sommige van de diverse smaakvol ingerichte kamers van 't Waepen van Veere bieden uitzicht over het charmante marktplein van Veere. Begin elke dag met een gezond gratis ontbijt. 't Waepen van Veere biedt de klasse en elegantie die u zou verwachten in een sfeervol stadje als Veere. Lees verder

Dit hotel ligt in het centrum van Veere, op slechts 50 meter van het Veerse Meer. 't Waepen van Veere vormt de perfecte uitvalsbasis voor het maken van wandelingen en fietstochten. In het sfeervolle restaurant kunt u genieten van vele culinaire hoogstandjes.

Sommige van de diverse smaakvol ingerichte kamers van 't Waepen van Veere bieden uitzicht over het charmante marktplein van Veere. Begin elke dag met een gezond gratis ontbijt.

't Waepen van Veere biedt de klasse en elegantie die u zou verwachten in een sfeervol stadje als Veere.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.