Zonnetrein Zeeland

Oude Markt 45, Vlissingen

De Zonnetrein rijdt in 2021 weer een fraaie route door het centrum van Vlissingen. U kunt de stad bezichtigen vanuit een moderne solartrein. Lees verder

De Zonnetrein rijdt in 2021 weer een fraaie route door het centrum van Vlissingen. U kunt de stad bezichtigen vanuit een moderne solartrein, die het openbaar vervoer (trein, veerboot Breskens) en parkeerterreinen aldaar met de binnenstad en toeristische attracties verbindt.

Vanaf 10.00 uur tot 12.30 uur rijdt de Zonnetrein een pendeldienst naar het centrum van Vlissingen. Vanaf 12.30 uur tot 17.00 uur wordt de toeristische rondrit van een uur gereden. In het hoog- en naseizoen zeven dagen per week, daarbuiten in het weekeinde.

De trein rijdt op zonne-energie, en is emissievrij. De passagiers hebben een ruim uitzicht en de route toont Vlissingen in al zijn facetten. Op vertoon van uw ticket kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met gebak voor € 5,00 bij Gastrocafe Santiago op de Oude Markt tegenover de Sint Jacobskerk. 

Door Covid-19 beperkingen rijden wij momenteel alleen voor families en op aanvraag.

Ook voor Stadswandelingen kunt u bij ons informeren en boeken. Voor groepen is het mogelijk een rondrit te boeken met gids.

  • Honden toegestaan, Kindvriendelijk, Te huur voor privé gelegenheden, WiFi
  • Cash, Maestro