Artistiek vakantiehuisje Hulst

Patrijzendijk 6, Hulst

Als kunstenaarskoppel genieten we heel erg van de schoonheid en wijdsheid van de polders . Dat werkt zeer inspirerend. Daarbij vinden we het heel leuk om allerlei verschillende mensen te ontmoeten en ook dat werkt inspirerend. We zijn altijd in voor een gezellig praatje, met respect voor de privacy van de gasten uiteraard. Als echte Bourgondiërs kunnen we onze gasten ook enkele leuke plekken om te eten aanbevelen en staan we verder open voor vragen. Lees verder

Als kunstenaarskoppel genieten we heel erg van de schoonheid en wijdsheid van de polders . Dat werkt zeer inspirerend. Daarbij vinden we het heel leuk om allerlei verschillende mensen te ontmoeten en ook dat werkt inspirerend. We zijn altijd in voor een gezellig praatje, met respect voor de privacy van de gasten uiteraard. Als echte Bourgondiërs kunnen we onze gasten ook enkele leuke plekken om te eten aanbevelen en staan we verder open voor vragen.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.