Auberge de Campveerse Toren

Kaai 2, Veere

De Auberge de Campveerse Toren biedt accommodaties op verschillende locaties bij het Veerse Meer. U overnacht in 1 van de mooie kamers in dezelfde herberg waar Willem van Oranje en Charlotte de Bourbon in 1575 hun bruiloft vierden. Er is gratis WiFi beschikbaar. De mooi ingerichte kamers bevinden zich in het hoofdgebouw of in de bijgebouwen, en hebben elk een luxe badkamer. Elke kamer is individueel ingericht en de meeste kamers bieden uitzicht op het water. Het klassiek ingerichte restaurant heeft een prachtig uitzicht op het water. U kunt hier elke ochtend genieten van een ontbijt. Het restaurant serveert tevens een brede selectie heerlijke specialiteiten voor het diner, waaronder uitstekende gerechten met vis en zeevruchten. Er zijn ook menu's beschikbaar die bereid worden met regionale ingrediënten uit de zee en van het land. De omgeving van Veere is perfecte voor het maken van fietstochten en wandelingen. Dicht bij het Auberge de Campveerse Toren vindt u vele leuke winkels, een prachtig museum en een rondvaartboot, die van mei tot september tochten van 1 uur maakt over de omliggende wateren. Lees verder

De Auberge de Campveerse Toren biedt accommodaties op verschillende locaties bij het Veerse Meer. U overnacht in 1 van de mooie kamers in dezelfde herberg waar Willem van Oranje en Charlotte de Bourbon in 1575 hun bruiloft vierden. Er is gratis WiFi beschikbaar.

De mooi ingerichte kamers bevinden zich in het hoofdgebouw of in de bijgebouwen, en hebben elk een luxe badkamer. Elke kamer is individueel ingericht en de meeste kamers bieden uitzicht op het water.

Het klassiek ingerichte restaurant heeft een prachtig uitzicht op het water. U kunt hier elke ochtend genieten van een ontbijt. Het restaurant serveert tevens een brede selectie heerlijke specialiteiten voor het diner, waaronder uitstekende gerechten met vis en zeevruchten. Er zijn ook menu's beschikbaar die bereid worden met regionale ingrediënten uit de zee en van het land.

De omgeving van Veere is perfecte voor het maken van fietstochten en wandelingen. Dicht bij het Auberge de Campveerse Toren vindt u vele leuke winkels, een prachtig museum en een rondvaartboot, die van mei tot september tochten van 1 uur maakt over de omliggende wateren.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.