B&B Buitenpracht Zeeland

Oudelandseweg 13, Heinkenszand

Bed en Breakfast Buitenpracht Zeeland in Heinkenszand is een B&B met 1 appartement. Het vrijstaande appartement ligt op 800 m2 tussen de hoogstamfruitbomen met een eigen ingang en afsluitbaar hek. Op het terrein bevindt zich een natuurlijke vijver. De B&B, die in landelijke stijl is ingericht is van alle gemakken voorzien. Een keuken met vaatwasser, inductiekookplaat en koelkast, een aparte badkamer met regendouche, badmeubel met spiegel en toilet. Lees verder

Bed en Breakfast Buitenpracht Zeeland in Heinkenszand is een B&B met 1 appartement. Het vrijstaande appartement ligt op 800 m2 tussen de hoogstamfruitbomen met een eigen ingang en afsluitbaar hek. Op het terrein bevindt zich een natuurlijke vijver. De B&B, die in landelijke stijl is ingericht is van alle gemakken voorzien. Een keuken met vaatwasser, inductiekookplaat en koelkast, een aparte badkamer met regendouche, badmeubel met spiegel en toilet.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.