Camping De Paardenwei

Brugsevaart 12, Oostburg

Camping De Paardenwei in Oostburg is een gezellige, kleine natuurcamping in Zeeland in Nederland. De camping ligt in een weids landschap bij een paardenmelkerij. Als campinggast kunt u uw eigen paard of pony meenemen. Beleef een unieke vakantie op deze bijzondere camping. Elke morgen worden er verse broodjes gebakken door de eigenaren. Ook is er een gezellige ontvangstruimte en een binnenspeelplaats voor de kinderen. De camping heeft 55 kampeerplaatsen en 4 huuraccommodaties. Als u zelf geen tent/caravan heeft kunt u een van de prachtige safaritenten huren. Deze zijn van alle gemakken voorzien. Voor ultieme rust kunt u terecht op camping De Paardenwei in Zeeuws-Vlaanderen. De camping wordt omgeven door bijzondere natuurgebieden en ligt aan zee. Dit gebied staat bol van unieke flora en fauna. Geen treinen, geen snelwegen en de wegen zijn nagenoeg file-vrij. Dieren- en natuurliefhebbers kunnen hier echt hun hart ophalen. Lees verder

Camping De Paardenwei in Oostburg is een gezellige, kleine natuurcamping in Zeeland in Nederland. De camping ligt in een weids landschap bij een paardenmelkerij. Als campinggast kunt u uw eigen paard of pony meenemen. Beleef een unieke vakantie op deze bijzondere camping. Elke morgen worden er verse broodjes gebakken door de eigenaren. Ook is er een gezellige ontvangstruimte en een binnenspeelplaats voor de kinderen. De camping heeft 55 kampeerplaatsen en 4 huuraccommodaties. Als u zelf geen tent/caravan heeft kunt u een van de prachtige safaritenten huren. Deze zijn van alle gemakken voorzien.
Voor ultieme rust kunt u terecht op camping De Paardenwei in Zeeuws-Vlaanderen. De camping wordt omgeven door bijzondere natuurgebieden en ligt aan zee. Dit gebied staat bol van unieke flora en fauna. Geen treinen, geen snelwegen en de wegen zijn nagenoeg file-vrij. Dieren- en natuurliefhebbers kunnen hier echt hun hart ophalen.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.