camping Klein Rijnsburg

Noordweg 60 a, Oostkapelle

Onze sfeervolle en luxe boerderijcamping ligt tussen de boomgaarden in, middenin de natuur! Aangrenzend aan de camping hebben wij een prachtige pluktuin voor de gasten! Hier kunt u biologisch geteelde groente en fruit halen of een mooie bos bloemen plukken. U kunt er ook wandelen. Er zijn verschillende wandelpaden in de pluktuin en rond de boomgaarden .Er zijn ook een aantal vijvers en in de boomgaard is een hele mooie watergang, waar heel goed gevist kan worden! Voor de kinderen zijn er twee leuke speeltuintjes , skelters en pony’s beschikbaar. Tevens organiseren wij in de vakanties leuke activiteiten voor jong en oud! Verder zitten wij op 10 minuten fietsen van het strand en ligt de Manteling, een bos- en duingebied waar U ook heerlijk kunt wandelen en fietsen, dichtbij de camping. Lees verder

Onze sfeervolle en luxe boerderijcamping ligt tussen de boomgaarden in, middenin de natuur! Aangrenzend aan de camping hebben wij een prachtige pluktuin voor de gasten! Hier kunt u biologisch geteelde groente en fruit halen of een mooie bos bloemen plukken. U kunt er ook wandelen. Er zijn verschillende wandelpaden in de pluktuin en rond de boomgaarden .Er zijn ook een aantal vijvers en in de boomgaard is een hele mooie watergang, waar heel goed gevist kan worden! Voor de kinderen zijn er twee leuke speeltuintjes , skelters en pony’s beschikbaar. Tevens organiseren wij in de vakanties leuke activiteiten voor jong en oud! Verder zitten wij op 10 minuten fietsen van het strand en ligt de Manteling, een bos- en duingebied waar U ook heerlijk kunt wandelen en fietsen, dichtbij de camping.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.