Camping Zanddijk Buiten

Veerseweg 87, Veere

Op het Zeeuwse eiland Walcheren in de plaats Veere vindt u 300 meter van de openbare weg Camping "Zanddijk Buiten". De camping is bijzonder geschikt voor ouderen en gezinnen met kleine kinderen. De camping is voor caravans, sta-caravans en trekkerstenten. Deze is gelegen bij een monumentale boerderij en bestaat uit 15 aparte veldjes met veel privacy en hoge bebossing. Tevens bieden wij groepsaccomodaties aan. Voor de kleintjes is er een speeltuin. De aanwezige voorzieningen zijn modern en voorzien van alle gemak. De camping ligt nabij het Veerse meer en Noordzeestrand. Per fiets zijn alle plaatsen makkelijk bereikbaar. Wij hebben mooie fietsroutes voor u. Lees verder

Op het Zeeuwse eiland Walcheren in de plaats Veere vindt u 300 meter van de openbare weg Camping "Zanddijk Buiten".
De camping is bijzonder geschikt voor ouderen en gezinnen met kleine kinderen

De camping is voor caravans, sta-caravans en trekkerstenten. Deze is gelegen bij een monumentale boerderij en bestaat uit 15 aparte veldjes met veel privacy en hoge bebossing.

Tevens bieden wij groepsaccomodaties aan.
Voor de kleintjes is er een speeltuin.
De aanwezige voorzieningen zijn modern en voorzien van alle gemak.

De camping ligt nabij het Veerse meer en Noordzeestrand.
Per fiets zijn alle plaatsen makkelijk bereikbaar. Wij hebben mooie fietsroutes voor

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.