De Sprink

Kalfhoekseweg 5, Oostkapelle

De Sprink ligt in Oostkapelle en biedt een terras, gratis WiFi en uitzicht op de tuin. De accommodatie ligt op 1,7 km van het strand van Domburg en beschikt over een tuin en gratis privéparkeergelegenheid. Het vakantiehuis heeft 1 slaapkamer, een flatscreen-tv met kabelzenders, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een magnetron, een wasmachine en 1 badkamer met een douche. In de omgeving kunt u vissen. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague, op 103 km van het vakantiehuis. Lees verder

De Sprink ligt in Oostkapelle en biedt een terras, gratis WiFi en uitzicht op de tuin. De accommodatie ligt op 1,7 km van het strand van Domburg en beschikt over een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.

Het vakantiehuis heeft 1 slaapkamer, een flatscreen-tv met kabelzenders, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een magnetron, een wasmachine en 1 badkamer met een douche.

In de omgeving kunt u vissen.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague, op 103 km van het vakantiehuis.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.