Hotel Restaurant Anno Nu

Oude Domburgseweg 26, Oostkapelle

Het hotel is gelegen tussen twee natuurgebieden, de ideale plek om even de dagelijkse drukte te ontvluchten. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt, waarna je de natuur in trekt. Met rode wangen van de aangename buitenlucht schuif je ‘s avonds aan in het restaurant van het hotel. Indien je je eigen fiets meeneemt, stal deze dan veilig in de fietsenstalling. Hier vind je ook oplaadpunten voor e-bikes. Lees verder

Het hotel is gelegen tussen twee natuurgebieden, de ideale plek om even de dagelijkse drukte te ontvluchten. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt, waarna je de natuur in trekt. Met rode wangen van de aangename buitenlucht schuif je ‘s avonds aan in het restaurant van het hotel. Indien je je eigen fiets meeneemt, stal deze dan veilig in de fietsenstalling. Hier vind je ook oplaadpunten voor e-bikes.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.