Mini Camping De Vijver

Rijnsburgseweg 2, Oostkapelle

Wij zijn Hans en Wilma Dieleman en Wim en Lianne Pleijte. Wilma en Lianne zijn zussen. Vanaf 1 maart 2021 wonen we op het terrein en nemen we met ons vieren minicamping de Vijver over van Coby en Jolanda. Deze prachtige plek heeft onze harten veroverend! We hebben heel veel zin in deze mooie nieuwe uitdaging. Naast het exploiteren van de minicamping hebben we het plan om op het andere deel van het terrein onze droom vorm te gaan geven. Lees verder

Wij zijn Hans en Wilma Dieleman en Wim en Lianne Pleijte. Wilma en Lianne zijn zussen. Vanaf 1 maart 2021 wonen we op het terrein en nemen we met ons vieren minicamping de Vijver over van Coby en Jolanda. Deze prachtige plek heeft onze harten veroverend! We hebben heel veel zin in deze mooie nieuwe uitdaging. Naast het exploiteren van de minicamping hebben we het plan om op het andere deel van het terrein onze droom vorm te gaan geven. 

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.