Minicamping de Vuurtoren

Prelaatweg 1, Westkapelle

De vuurtoren is het eerste wat u ziet als u het dorp Westkapelle (Zeeland) nadert. Aan de voet van de vuurtoren vindt u onze minicamping, liggend achter de boerderij. U herkent het aan het grote bord met ons logo dat in de wei staat langs de weg. In 10 minuten wandelt u vanaf de camping naar het gezellige centrum van Westkapelle en naar het strand. Toch overheerst het buitengebied-gevoel, omdat de camping wordt omgeven door landbouwgrond en veel begroeiing. De omgeving leent zich zeer goed voor fietstochten, lange wandelingen en een tocht met uw paard. Minicamping de Vuurtoren is een moderne minicamping, van alle gemakken voorzien. Onze gasten zijn veelal 50 plussers. Aandacht voor de natuur vinden wij erg belangrijk. Onze camping straalt rust en ruimte uit. Hier kunt u nog genieten van stilte. Niet voor niets is onze slogan: vakantie bij de Vuurtoren, een gevoel van vrijheid! Wij heten u van harte welkom om bij ons te verblijven en te genieten van de mooie Zeeuwse natuur en het mooie dorp Westkapelle. Lees verder

De vuurtoren is het eerste wat u ziet als u het dorp Westkapelle (Zeeland) nadert. Aan de voet van de vuurtoren vindt u onze minicamping, liggend achter de boerderij. U herkent het aan het grote bord met ons logo dat in de wei staat langs de weg.

In 10 minuten wandelt u vanaf de camping naar het gezellige centrum van Westkapelle en naar het strand. Toch overheerst het buitengebied-gevoel, omdat de camping wordt omgeven door landbouwgrond en veel begroeiing. De omgeving leent zich zeer goed voor fietstochten, lange wandelingen en een tocht met uw paard.

Minicamping de Vuurtoren is een moderne minicamping, van alle gemakken voorzien. Onze gasten zijn veelal 50 plussers. Aandacht voor de natuur vinden wij erg belangrijk. Onze camping straalt rust en ruimte uit. Hier kunt u nog genieten van stilte. Niet voor niets is onze slogan: vakantie bij de Vuurtoren, een gevoel van vrijheid!

Wij heten u van harte welkom om bij ons te verblijven en te genieten van de mooie Zeeuwse natuur en het mooie dorp Westkapelle.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.