Minicamping Klein Cambron in Zeeland

Klein Cambrondijk 2, Hulst

Minicamping Klein Cambron in Zeeland heeft 15 kampeerplaatsen met 6Amp stroomvoorziening. De woonboerderij is ingericht voor ontvangst en verblijf van kampeergasten. Vanuit elke kampeerplaats is er vrij uitzicht. Het geheel is ruim van opzet en past in een rustige omgeving aan de rand van natuurgebied Het Groot-Eiland. Vooral kampeerders die rust en ruimte waarderen zullen deze camping zeker waarderen. Bij de inrichting van het sanitair gebouwtje is veel aandacht besteed aan de basisvoorzieningen zoals toiletten, douches en afwaskeukentje. Naast de boerderij is een gezellig terras voor de gasten, passerende fietsers en wandelaars. Er is gelegenheid voor het drinken van een kopje koffie, thee of frisdrank met heerlijke zelfgebakken appeltaart. Er zijn mooie fietsroute's en wandelroutes in de omgeving. Lees verder

Minicamping Klein Cambron in Zeeland heeft 15 kampeerplaatsen met 6Amp stroomvoorziening. De woonboerderij is ingericht voor ontvangst en verblijf van kampeergasten. Vanuit elke kampeerplaats is er vrij uitzicht. Het geheel is ruim van opzet en past in een rustige omgeving aan de rand van natuurgebied Het Groot-Eiland. Vooral kampeerders die rust en ruimte waarderen zullen deze camping zeker waarderen. Bij de inrichting van het sanitair gebouwtje is veel aandacht besteed aan de basisvoorzieningen zoals toiletten, douches en afwaskeukentje. Naast de boerderij is een gezellig terras voor de gasten, passerende fietsers en wandelaars. Er is gelegenheid voor het drinken van een kopje koffie, thee of frisdrank met heerlijke zelfgebakken appeltaart. Er zijn mooie fietsroute's en wandelroutes in de omgeving.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.