Recreatieboerderij van Langeraad

Weelweg 3, Kerkwerve

Onze Recreatieboerderij van Langeraad ligt middenin ons zelf geplante bos en is gelegen midden op het eiland Schouwen-Duiveland, omringd door water. Lees verder

Welkom bij Recreatieboerderij van Langeraad! Wij bieden u zon, zee en strand, natuur, groen, rust en ontspanning. Op onze camping hebben we plaatsen van 150 t/m 500 vierkante meter. We hebben in totaal 75 plaatsen, met veel groen en privacy. Wij zijn het gehele jaar open.

Er is nog heel veel meer te doen en te beleven op onze Recreatieboerderij. Zo is er een Forellenvisvijver, Boer’nbos Golf, Bos-tuinterras ’t ‘Ofje, ’t Winkeltje met onze eigen streekproducten en gerookte paling, (zalm)forel en zalm, een miniatuur(stoomtrein)baan, de hobbyclub/museum modelbouw “gouden handjes”, kofferbakverkoopdagen, een mooie dag voor het hele gezin: Open Zeeuws Kampioenschap palingroken, Grote (stoom) treindag, veel modelbouw en markt in het bos, Kunstschouw, bedrijfsfeesten (teambuilding) , familie feesten, verjaardagen en kinderfeestjes, een mooi bos met wandelpaden.

Onze Recreatieboerderij van Langeraad ligt middenin ons zelf geplante bos en is gelegen midden op het eiland Schouwen-Duiveland, omringd door water. Een unieke omgeving voor watersporters, strandliefhebbers, natuurliefhebbers, duikers en vissers. Zon, zee, strand, natuur, rust en ontspanning, het ligt allemaal binnen handbereik van onze camping.

  • Actie & avontuur, Actief & sportief, Eten & drinken, Op het water, Spel & fun
  • Schouwen-Duiveland