Strand & Strandhotel Elisabeth

Singel 2, Vlissingen

Heel fijn en perfect gelegen hotel onderaan de boulevard en vlakbij het centrum en bioscoop CineCity. Lees verder

Heel fijn en perfect gelegen hotel onderaan de boulevard en vlakbij het centrum van Vlissingen en de bioscoop CineCity. Ontbijt wordt geserveerd in een leuke en gezellige ontbijtruimte. 

Stad & Strandhotel Elisabeth is begin 1900 in eerste instantie een woonhuis geweest. Het is gebouwd door een welgestelde middenstander uit Vlissingen die het huis liet bouwen voor zijn familie. Later is het verkocht en verbouwd tot hotel. Het huidige Stad & Strandhotel Elisbeth is na een grondige verbouwing en inrichting weer open gegaan op 15 juli 2017.

Het hotel bestaat uit 15 kamers en biedt logies en een ontbijtbuffet. De ligging is zeer centraal. Slechts 300 meter van het strand en de boulevard en 500 meter van het winkelcentrum van Vlissingen. De Cinecity Bioscoop bestaande uit 7 zalen en een bar/restaurant ligt op slechts 2 minuten lopen vanaf het hotel. Parkeren is gratis in de straat en de nabije omgeving van het hotel.

  • Honden toegestaan, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, WiFi
  • Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • Vlissingen

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.