Strandhotel Dennenbos

Duinweg 99, Oostkapelle

Strandhotel Dennenbos is gevestigd in een historisch gebouw op 500 m van het strand en op 1 km van het centrum van Oostkapelle. Het bos en de duinen bevinden zich op loopafstand. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van boxspringbedden, een flatscreen-tv, een regendouche, een toilet en een wastafel. Er zijn 10 kamers in het hotel. Er zijn 5 nieuwe tweepersoonskamers vanaf 20 april op de begane grond. Er zijn 5 kamers op de eerste verdieping, waarvan 3 voor 2 personen met een klein balkon. De familiekamer is geschikt voor een verblijf van 4 personen via een tussendeur. Op verzoek kunt u genieten van een ontbijtbuffet. Gasten van Strandhotel Dennenbos kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten van Vakantiepark Dennenbos, aan de overkant van de weg. In dit park vindt u een seizoensgebonden buitenzwembad met een kinderbad, een speeltuin, fietsverhuur en een zomersupermarkt. In de omgeving kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals fietsen, wandelen, watersporten en golfen. De accommodatie bevindt zich op 5 km van Domburg, op 12 km van Veere en op 13 km van Middelburg. Lees verder

Strandhotel Dennenbos is gevestigd in een historisch gebouw op 500 m van het strand en op 1 km van het centrum van Oostkapelle. Het bos en de duinen bevinden zich op loopafstand.

Alle kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van boxspringbedden, een flatscreen-tv, een regendouche, een toilet en een wastafel. Er zijn 10 kamers in het hotel. Er zijn 5 nieuwe tweepersoonskamers vanaf 20 april op de begane grond. Er zijn 5 kamers op de eerste verdieping, waarvan 3 voor 2 personen met een klein balkon. De familiekamer is geschikt voor een verblijf van 4 personen via een tussendeur. Op verzoek kunt u genieten van een ontbijtbuffet.

Gasten van Strandhotel Dennenbos kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten van Vakantiepark Dennenbos, aan de overkant van de weg. In dit park vindt u een seizoensgebonden buitenzwembad met een kinderbad, een speeltuin, fietsverhuur en een zomersupermarkt.

In de omgeving kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals fietsen, wandelen, watersporten en golfen. De accommodatie bevindt zich op 5 km van Domburg, op 12 km van Veere en op 13 km van Middelburg.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.