Huisje aan Zee

Burgvliet 76, Oostkapelle

Huisje aan Zee biedt accommodatie met een terras en een waterkoker, op ongeveer 2,9 km van het strand van Domburg. Dit vakantiehuis beschikt over gratis privéparkeergelegenheid, een 24-uursreceptie en gratis WiFi. Het vakantiehuis heeft 3 slaapkamers, een flatscreen-tv, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een magnetron, een wasmachine en 2 badkamers met een douche. Voor extra gemak zijn handdoeken en beddengoed beschikbaar tegen een toeslag. De accommodatie heeft een tuin met een barbecue en in de omgeving kunt u heerlijk wandelen. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague, op 74 km van het vakantiehuis. Lees verder

Huisje aan Zee biedt accommodatie met een terras en een waterkoker, op ongeveer 2,9 km van het strand van Domburg. Dit vakantiehuis beschikt over gratis privéparkeergelegenheid, een 24-uursreceptie en gratis WiFi.

Het vakantiehuis heeft 3 slaapkamers, een flatscreen-tv, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een magnetron, een wasmachine en 2 badkamers met een douche. Voor extra gemak zijn handdoeken en beddengoed beschikbaar tegen een toeslag.

De accommodatie heeft een tuin met een barbecue en in de omgeving kunt u heerlijk wandelen.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague, op 74 km van het vakantiehuis.

Burgvliet 76, 4356 EP Oostkapelle

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.