Vakantiepark Broedershoek

Koksweg 1B, Koudekerke

Vakantiepark Broedershoek ligt op loopafstand van het dorp Koudekerke en op 2,5 km van het mooie zuiderstrand van Walcheren. Lees verder

Vakantiepark Broedershoek ligt op loopafstand van het dorp Koudekerke en op 2,5 km van het mooie zuiderstrand van Walcheren. Vlissingen met haar prachtige boulevard en cultuurstad Middelburg vindt u op slechts 4 km afstand.

Aan het strand kunt u zonnebaden, maar ook heerlijke wandelingen maken. In het vroon van de duinen kunt u heerlijke boswandelingen maken.

Walcheren heeft kilometerslange geasfalteerde fiets/skeelerpaden, geschikt voor eindeloze tochten op skeelers of fiets. U komt zo langs schilderachtige dorpjes, zoals Veere, Domburg, Zoutelande en Westkapelle. U kunt kiezen uit een groot aantal bezienswaardigheden en attracties.

Bij wat minder strandweer bent u in een kleine 10 minuten fietsen of met de auto in het Subtropisch Zwemparadijs van Vlissingen/Middelburg. Het vakantiepark beschikt over een eigen ruime parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? Dan stopt de bus nagenoeg voor de deur.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.