P1 Havenpoort Zierikzee

Groeneweegje, Zierikzee

P1 HAVENPOORT De hoofdtoegang tot onze monumentenstad. Een mooie ruim opgezette parkeerplaats aan het Groeneweegje. Via een brede trap (voor rolstoelers een alternatief) loopt u rechtdoor richting de Nieuwe Haven. Van daaruit heeft u direct zicht op het unieke poortencomplex van de Noordhavenpoort en Zuidhavenpoort en Oude Haven. De parkeerplaats is voorzien van: - 335 plaatsen, waarvan 4 invalidenparkeerplaatsen - 8 autobus-plaatsen - 8 elektrische laadplaatsen - geschikt voor het parkeren van grotere voertuigen als campers - een openbaar toilet die jaarrond geopend is van 08.00 tot 21.00 uur - loopafstand P1 Havenpoort tot Oude Haven: 3,30 minuten - loopafstand Oude Haven tot Havenplein (centrum): 4,30 minuten Lees verder

P1 HAVENPOORT  

De hoofdtoegang tot onze monumentenstad. Een mooie ruim opgezette parkeerplaats aan het Groeneweegje. Via een brede trap (voor rolstoelers een alternatief) loopt u rechtdoor richting de Nieuwe Haven. Van daaruit heeft u direct zicht op het unieke poortencomplex van de Noordhavenpoort en Zuidhavenpoort en Oude Haven.    

De parkeerplaats is voorzien van:  

- 335 plaatsen, waarvan 4 invalidenparkeerplaatsen  

- 8 autobus-plaatsen  

- 8 elektrische laadplaatsen  

- geschikt voor het parkeren van grotere voertuigen als campers 

- een openbaar toilet die jaarrond geopend is van 08.00 tot 21.00 uur  

- loopafstand P1 Havenpoort tot Oude Haven: 3,30 minuten  

- loopafstand Oude Haven tot Havenplein (centrum): 4,30 minuten

  • 250 - 500 personen
  • Mindervalidenparkeerplaats, Oplaadpunt electrische auto's, Toiletten
Groeneweegje, 4301 RN Zierikzee

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.