P2 Hatfieldpark

Hatfieldpark 3, Zierikzee

P2 HALFIELDPARK Een ruim opgezette parkeerplaats met overloopterrein aan het Hatfieldpark nabij het gemeentehuis. Via de Zuidwellebrug heeft u toegang tot de oude binnenstad en loopt u richting de Sint Lievensmonstertoren (dikke toren). De parkeerplaats is voorzien van: - 200 plaatsen, waarvan 5 invalidenparkeerplaatsen - 4 elektrische laadplaatsen - een openbaar toilet die jaarrond geopend is van 08.00 tot 21.00 uur - loopafstand tot de Sint Lievensmonstertoren: 5 minuten - loopafstand van de Sint Lievensmonstertoren tot de Dam (centrum): 3 minuten - loopafstand van P-Hatfieldpark tot P-Scheldestraat: 1,30 minuten Lees verder

P2 HALFIELDPARK  

Een ruim opgezette parkeerplaats met overloopterrein aan het Hatfieldpark nabij het gemeentehuis. Via de Zuidwellebrug heeft u toegang tot de oude binnenstad en loopt u richting de Sint Lievensmonstertoren (dikke toren).    

De parkeerplaats is voorzien van:  

- 200 plaatsen, waarvan 5 invalidenparkeerplaatsen  

- 4 elektrische laadplaatsen  

- een openbaar toilet die jaarrond geopend is van 08.00 tot 21.00 uur 

- loopafstand tot de Sint Lievensmonstertoren: 5 minuten  

- loopafstand van de Sint Lievensmonstertoren tot de Dam (centrum): 3 minuten 

 - loopafstand van P-Hatfieldpark tot P-Scheldestraat: 1,30 minuten

  • 100 - 250 personen
  • Oplaadpunt electrische auto's, Toiletten
Hatfieldpark 3, 4301 XC Zierikzee

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.