P3 Scheldestraat

Scheldestraat, Zierikzee

P3 SCHELDESTRAAT Een ruim opgezette parkeerplaats bij de gratis skatebaan en voetbal- en basketbalkooi. De apotheek en huisartenpost zijn gevestigd in het nabij gelegen Borrendammecomplex. Via de Westbrug loopt u de binnenstad in richting de Sint Lievensmonstertoren (dikke toren). De parkeerplaats is voorzien van: - 165 plaatsen, waarvan 4 invalidenparkeerplaatsen - 4 elektrische laadplaatsen - een openbaar toilet die jaarrond geopend is van 08.00 tot 21.00 uur - loopafstand tot de Sint Lievensmonstertoren: 3 minuten - loopafstand van de Sint Lievensmonstertoren tot de Dam (centrum): 3 minuten - loopafstand van P-Scheldestraat tot P-Hatfieldpark: 1,30 minuten Lees verder

P3 SCHELDESTRAAT  

Een ruim opgezette parkeerplaats bij de gratis skatebaan en voetbal- en basketbalkooi. De apotheek en huisartenpost zijn gevestigd in het nabij gelegen Borrendammecomplex. Via de Westbrug loopt u de binnenstad in richting de Sint Lievensmonstertoren (dikke toren).    

De parkeerplaats is voorzien van:  

- 165 plaatsen, waarvan 4 invalidenparkeerplaatsen  

- 4 elektrische laadplaatsen 

- een openbaar toilet die jaarrond geopend is van 08.00 tot 21.00 uur  

- loopafstand tot de Sint Lievensmonstertoren: 3 minuten  

- loopafstand van de Sint Lievensmonstertoren tot de Dam (centrum): 3 minuten  

- loopafstand van P-Scheldestraat tot P-Hatfieldpark: 1,30 minuten

  • 100 - 250 personen
  • Mindervalidenparkeerplaats, Oplaadpunt electrische auto's, Toiletten
Scheldestraat, Zierikzee

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.