P4 Hoofdpoort

Hoofdpoortstraat, Zierikzee

P4 HOOFDPOORT Een sfeervolle parkeerplaats aan de Hoofdpoortstrtaat met zicht op de oude stadsmuur (blauwe Bolwerk) nabij de Nieuwe Haven met haar mosselkotters en Jachthaven. Eind april 2022 worden 49 extra parkeerplaatsen gerealiseerd waarvoor de bestaande busstroken worden opgeofferd. Daarnaast worden 90 extra plaatsen voor vergunninghouders beschikbaar gemaakt. Dit naar aanleiding van vele klachten van buurtbewoners. De parkeerplaats is voorzien van: - 200 plaatsen en 30 voor vergunninghouders - 6 invalidenparkeerplaatsen - 8 autobusplaatsen - 6 elektrische laadplaatsen - geschikt voor het parkeren van grotere voertuigen als campers - een openbaar toilet die jaarrond geopend is van 08.00 tot 21.00 uur - loopafstand tot Nieuwe Haven: 2 minuten - loopafstand Nieuwe Haven tot Havenplein (centrum): 3 minuten Lees verder

P4 HOOFDPOORT  

Een sfeervolle parkeerplaats aan de Hoofdpoortstraat met zicht op de oude stadsmuur (blauwe Bolwerk) nabij de Nieuwe Haven met haar mosselkotters en Jachthaven.    

De parkeerplaats is voorzien van:  

- 200 plaatsen en 30 voor vergunninghouders   

- 6 invalidenparkeerplaatsen  

- 8 autobusplaatsen  

- 6 elektrische laadplaatsen  

- geschikt voor het parkeren van grotere voertuigen als campers  

- een openbaar toilet die jaarrond geopend is van 08.00 tot 21.00 uur  

- loopafstand tot Nieuwe Haven: 2 minuten  

- loopafstand Nieuwe Haven tot Havenplein (centrum): 3 minuten

  • Mindervalidenparkeerplaats, Oplaadpunt electrische auto's, Toiletten
Hoofdpoortstraat, 4301AR Zierikzee

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.