Patrick's Beenhouwerij

Spoorstraat 97, Sluiskil

Door jarenlange ervaring weet Patrick’s Beenhouwerij wat er nodig is om een goed stuk vlees te kunnen verkopen. Zo weet hij bijvoorbeeld precies waar zijn vlees vandaan komt, en bij welke boerderij de dieren zijn opgegroeid. Door ook in de gaten te houden hoe de dieren leven en hoeveel ruimte ze krijgen, weet hij perfect waar hij zijn vlees moet inkopen. Dat is te merken aan het vlees, wat uiteindelijk bij de klant in de pan komt. Lees verder

Door jarenlange ervaring weet Patrick’s Beenhouwerij wat er nodig is om een goed stuk vlees te kunnen verkopen. Zo weet hij bijvoorbeeld precies waar zijn vlees vandaan komt, en bij welke boerderij de dieren zijn opgegroeid. Door ook in de gaten te houden hoe de dieren leven en hoeveel ruimte ze krijgen, weet hij perfect waar hij zijn vlees moet inkopen. Dat is te merken aan het vlees, wat uiteindelijk bij de klant in de pan komt.

  • Eten & drinken
  • Terneuzen

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.