Cafe- Restaurant Kreta

Dorpsstraat 7, Oostkapelle

De keuze voor een kleine kaart is zeer bewust. Ik werk graag met veel afwisseling dus zal een heleboel gerechten “buitenom de kaart” aanbieden. Lees verder

Mijn naam is Joeri Lous. Na mijn opleiding voor kok in het Belgische Koksijde ben ik in verschillende keukens werkzaam geweest als chefkok. Sinds begin april dit jaar heb ik dit restaurant overgenomen en gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Ik ben stap voor stap bezig dit restaurant mijn eigen identiteit te geven, met respect voor de verzoeken om het dit seizoen nog Kreta de laten heten en Griekse gerechten te blijven maken. Ik begrijp dat dat verwarring kan geven en dat u dus niet precies weet wat u kunt verwachten,  want een “echt Grieks restaurant ”  is Kreta niet meer. Als ik het kort samenvat heeft Kreta een diverse keuken met een Grieks randje. Na dit seizoen verandert de naam en zal de keuze uit Griekse gerechten op de kaart kleiner zijn. De afhaalkaart blijft wel Griekse gerechten aanbieden, want die zijn gewoon erg populair!

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.