Eetcafé Kaai 10

Kaai 10, Sluis

Dit knusse en gezellige Eetcafé aan de oude kade, midden in het centrum van Sluis, is een gedroomde plek om even te ontsnappen aan de stress van elke dag. Een gemoedelijke sfeer en een gezonde dosis creativiteit uiten zich niet alleen in de smaakvolle gerechten maar ook in de aankleding. Bij mooie dagen geniet u van een schitterend uitzicht op de Damse Vaart, recht aan de Kaai. Iedereen die ons kent weet dat wij graag veranderen van kaart of entourage. Zo is het elke keer weer een verrassing als u Eetcafé Kaai 10 bezoekt. Lees verder

Dit knusse en gezellige Eetcafé aan de oude kade, midden in het centrum van Sluis, is een gedroomde plek om even te ontsnappen aan de stress van elke dag. Een gemoedelijke sfeer en een gezonde dosis creativiteit uiten zich niet alleen in de smaakvolle gerechten maar ook in de aankleding. Bij mooie dagen geniet u van een schitterend uitzicht op de Damse Vaart, recht aan de Kaai. Iedereen die ons kent weet dat wij graag veranderen van kaart of entourage. Zo is het elke keer weer een verrassing als u Eetcafé Kaai 10 bezoekt.

  • Sluis

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.