Bally's Dinner

Overdamstraat 7, Hulst

Restaurant Bally’s Diner in Hulst is een Amerikaans / Mexicaans getinte diner gelegen aan de vernieuwde bierkaai in het oude vestingstadje Hulst. Restaurant Bally’s Diner Hulst is een sfeervol ingericht restaurant / brasserie waar je kunt genieten van een drie gangen menu of bijvoorbeeld een “simpele” Bally Burger. Maar ook is het mogelijk om er gewoon gezellig iets aan de bar te drinken. Aangezien de drankkaart groter is dan menig café! Tevens is het ook mogelijk om de zaal om te toveren tot een feestzaal waar regelmatig feesten of partijen worden gehouden. Lees verder

Restaurant Bally’s Diner in Hulst is een Amerikaans / Mexicaans getinte diner gelegen aan de vernieuwde bierkaai in het oude vestingstadje Hulst. Restaurant Bally’s Diner Hulst is een sfeervol ingericht restaurant / brasserie waar je kunt genieten van een drie gangen menu of bijvoorbeeld een “simpele” Bally Burger. Maar ook is het mogelijk om er gewoon gezellig iets aan de bar te drinken. Aangezien de drankkaart groter is dan menig café! Tevens is het ook mogelijk om de zaal om te toveren tot een feestzaal waar regelmatig feesten of partijen worden gehouden.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.