Bistro Le Maire

Maireweg 8, Burgh-Haamstede

Kom heerlijk dineren in deze sfeervolle bistro, smakelijke kaart die past bij zomer of winter, uitgebreide speelgelegenheid voor de kinderen, assortiment wijnen en bieren. Lees verder

Jaarrond biedt Bistro Le Maire de lekkerste gerechten aan in gemoedelijke sfeer.

Lokaal of seizoensproduct vers op uw bord, ruime parkeergelegenheid voor de deur en bos en strand op loop/fiets-afstand is dit een prachtig gelegen locatie om te dineren. U bent ook welkom voor een drankje aan onze klassieke bruine bar, of voor een borreltje na uw diner.                                                                                                                    

Bistro Le Maire is de alles in 1 locatie voor een hapje en een drankje, aangesloten bij de bistro vindt u ook een frituur/ pizzeria en bakkerswinkel. Hierdoor kunt u tijdens de zomer vans morgens tot 's nachts bij ons terecht. Gedurende de periode November - Maart is de bistro geopend in de weekenden op reservering, uiteraard hebben wij dan een heerlijk winterse menukaart voor u.

Ook voor de kinderen is er een grote speeltuin direct aan het terras, en is uw hond bij ons welkom. U betaald bij ons gemakkelijk contactloos, cash of creditcard, is er gratis wifi, en zenden wij regelmatig sportwedstrijden uit.

Reserveer direct door hier te klikken.  • Veganistisch/Vegetarisch, Biologisch, Vis, frans, Nederlands - Belgisch
  • Bar (na)borrelen, Eigen parkeerplaats, Honden toegestaan, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, Te huur voor privé gelegenheden, Terras of binnentuin, WiFi
  • American express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • Schouwen-Duiveland