Brasserie De Cleenne Mossel

Oudestraat 26, Bruinisse

Welkom bij Brasserie de Cleenne Mossel. Onze brasserie is gevestigd in het mooie Zeeland, aan de Oudestraat in het mooie vissersdorpje Bruinisse. De naam de Cleenne Mossel verwijst naar de gevelsteen die aan de voorzijde van het pand in de Oudestraat in Bruinisse in de gevel is geplaatst. Het historische pand is half 17e eeuw gebouwd en heeft al diverse bedrijvigheid gekend. Van pakhuis tot bazaar en van schoenmaker tot diverse horeca gelegenheden. Sinds 29 mei 2010 is Brasserie de Cleenne Mossel in het pand aan de Oudestraat in Bruinisse gevestigd. In onze brasserie maken wij zoveel mogelijk gebruik van lokale en verse producten. Door nauwe samenwerking met onze leveranciers zijn mede daarom altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Onze chefkok Nando van As kookt graag met de seizoenen mee en daarom is onze menukaart nooit hetzelfde. Op onze website vind je onder andere een greep van onze menukaart. Van culinaire hoogstandjes of lekker wegzakken met een goed glas wijn. Bij brasserie de Cleenne Mossel is het allemaal mogelijk. Wij hopen jullie snel te mogen verwelkomen bij Brasserie de Cleenne Mossel. Lees verder

Welkom bij Brasserie de Cleenne Mossel. Onze brasserie is gevestigd in het mooie Zeeland, aan de Oudestraat in het mooie vissersdorpje Bruinisse. 

De naam de Cleenne Mossel verwijst naar de gevelsteen die aan de voorzijde van het pand in de Oudestraat in Bruinisse in de gevel is geplaatst. Het historische pand is half 17e eeuw gebouwd en heeft al diverse bedrijvigheid gekend. Van pakhuis tot bazaar en van schoenmaker tot diverse horeca gelegenheden. 

Sinds 29 mei 2010 is Brasserie de Cleenne Mossel in het pand aan de Oudestraat in Bruinisse gevestigd.    In onze brasserie maken wij zoveel mogelijk gebruik van lokale en verse producten. Door nauwe samenwerking met onze leveranciers zijn mede daarom altijd verzekerd van de beste kwaliteit.  

Onze chefkok Nando van As kookt graag met de seizoenen mee en daarom is onze menukaart nooit hetzelfde. Op onze website vind je onder andere een greep van onze menukaart. Van culinaire hoogstandjes of lekker wegzakken met een goed glas wijn. Bij brasserie de Cleenne Mossel is het allemaal mogelijk.    

Wij hopen jullie snel te mogen verwelkomen bij Brasserie de Cleenne Mossel.

Oudestraat 26, 4311 AW Bruinisse