De Vest

Stationsweg 3, Hulst

Bistro De Vest heeft een unieke ligging met zicht op de Stadswallenvan Hulst. In 2011 zijn wij verkozen tot de meest klantvriendelijke ondernemer van Hulst en in 2012 zelfs tot ‘Beste zaak van Hulst’. In 2019 zijn wij de "leukste zaak van Hulst" geworden. In ons restaurant serveren wij de traditionele Franse keuken, maar u kunt bij ons ook terecht voor een heerlijke High Tea of High Wine. Komt u bij ons genieten? Lees verder

Bistro De Vest heeft een unieke ligging met zicht op de Stadswallenvan Hulst. In 2011 zijn wij verkozen tot de meest klantvriendelijke ondernemer van Hulst en in 2012 zelfs tot ‘Beste zaak van Hulst’. In 2019 zijn wij de "leukste zaak van Hulst" geworden. In ons restaurant serveren wij de traditionele Franse keuken, maar u kunt bij ons ook terecht voor een heerlijke High Tea of High Wine. Komt u bij ons genieten?

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.