Restaurant 'bij Jules'

Westduin 1, Vlissingen

4.1/ 5

Restaurant 'bij Jules' kijkt uit op een sfeervolle tuin waar u als de zon schijnt heerlijk buiten kunt eten. In de ochtend kunt u hier genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet en tijdens de lunch en het diner van heerlijke gerechten met streekgebonden producten. Lees verder

Zeeland heeft heel veel te bieden op culinair gebied. Geliefd zijn vooral de Zeeuwse mosselen, oesters en de Oosterscheldekreeft. Geniet bij restaurant 'bij Jules' van verse producten en Zeeuwse specialiteiten. Wij werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers en biologische kwaliteitsproducten. Zo zijn onze ingrediënten vers en duurzaam.

Restaurant 'bij Jules' kijkt uit op een sfeervolle tuin waar u als de zon schijnt heerlijk buiten kunt eten. In de ochtend kunt u hier genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet en tijdens de lunch en het diner van heerlijke gerechten met streekgebonden producten.

  • Internationaal
  • Bar (na)borrelen, Eigen parkeerplaats, Garderobe, Honden toegestaan, Rolstoeltoegankelijk, Invalidentoilet, Kindvriendelijk, Private dining, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin, Te huur voor privé gelegenheden, WiFi
  • Cash, Maestro, Visa
  • 100

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.